Den onda sanningen för nuvarande människor är

Sanningen är att ingen är säker, man kan aldrig lita på någon längre. Samhället som vi lever i och har blivit till nu är som en natur; skogen, havet, djungeln. Det är det som har gjort oss till att bete oss som djur. Det kan handla om många anledningar, men de främsta är för pengar, lust, makt, rädda sitt egna skinn och vara den som får all ära och vinst.

Det har blivit en så massiv vändning hos mänskligheten att man inte kan tro något gott och kärlek att någon gör något gratis och av godheten att sprida sig. Det är det man måste vara kall och hård som människa, det märker man på sociala media; såsom Facebook, de som drabbas mest är funktionsvarierade. De flesta har blivit utnyttjade och skuldbelagda för många hemska människor. Rovdjuren mot byten.

Det är för pengar och makt som har gjort att vi har blivit till djur mer än människor. Det är därför som jag skarpt rekommenderar hjärnchip så att vi, alla, kan vara starka och inte hålla på med denna giftiga livsstilen och få tillbaka det positiva och goda. Våra ledare har uppenbarligen inte insett faran som de har gjort och fortsätter med i deras drivna sätt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink