Tänk på de fattiga, inte de rikas livsmöjligheter

En del rika, mest av allt ledarna, de som tror att vi människor i låg- och mellanklasserna, eller med andra ord: resten av alla andra människor som ska vara lyckliga med det lilla som vi har. Men det är inte samma som att varenda en har chans och möjlighet att göra det vi måste göra för att ta hand om oss själva.

Alla de rika får och kan leva med allt för att göra liven lättare för dem. Som att bevara det perfekta skicket och skötseln om sig själva. Bli uppassade och ompysslade. Alla möjligheterna har de rika inom räckhåll som de bör göra för att ta hand om sig själva. Vilket som alla kosmetologer och läkare påpekar i deras nuvarande tillstånd. Att sköta om sin kropp, det låter som att människor behöver gå på gymmet, det är det bästa att kunna träna och det är vad vi bör göra. Men allting kretsar runt en ond sak som hindrar alla ifrån att kunna göra de "smarta" och "bra". Jag skulle säga; tiden, men egentligen är det MÖJLIGHETERNA som vi måste rikta in oss på.

Det händer för normala människor att inte tiden finns och inte möjligheterna heller, för att de är så upptagna, men vi som har en funktionsvariation har det mycket värre. Våran tid är lånad och våra drömmar och önskningar är bortom horisonten.

MEN TACK ALLA som hjälper och finns för oss.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva