Ta inte tecknade serier för givet, de är budbärare

Först och främst; ta inte tecknade serier för givet, de kan bära på alla möjliga dolda budskap och grunder av vårt nuvarande krångliga systemet som är uppbyggt runt om vår levnad. Istället för den tråkiga sanningen så tar man tecknade serier som både är underhållning och kunskap. Det kan ni t.ex. se på The Simpsons, nedan.

Det har med skolan och utbildningen att göra, något som vi människor borde uppskatta mest och är det viktigaste att få chans till, men varför väljer då våra politiker istället att göra det svåraste för oss människor det vi behöver mest av - kunskap? Varför vill ni försämra för oss? Varför ska ni göra det svårhanterligt och omöjligt för oss att kunna lära och utbilda oss till det som borde bli en förbättring i hela världen? Varför vill politiker aldrig låta oss människor ha det bra, utan de fortsätter på samma sätt som aldrig har blivit något bra av?

Varför får friskolorna så mycket skolpengar?

I historien så har det alltid varit någon eller några som har haft svårigheter att komma igång med studierna eller följa med i den nuvarande skolans system. Det kan vara barn med funktionsvariationer, sjukdomar eller svårigheter med sin utveckling. Det har framkommit rapporter på att det har blivit sämre och sämre resultat på skolans utbildningsnivåer. Är det då inte meningen att man ska hjälpa eleverna och inte tvinga de att bli förstöra i det skolsystemet som inte är bra?

Ta bort friskolorna som får större möjligheter än de kommunala skolorna! Friskolor vill inte ha barn med funktionsvariationer. "De har inte pengar till dessa elever."

Det kan vara en mycket större och bättre val att få fram hjärnchippen. För att då det ska bli rättvist för alla.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva