Samhället och robotar ska till alla

Vi vet redan att fattiga personer utsätts för alla de rika, genom att de inte får lika bra möjligheter i livet och blir ompysslade, vilket som det låg- och mellanklasserna mest av allt hade behövt för att må bäst, leva längre och kunna få hjälpa systemet i ett mera lyckligare och drivande i en ljusare väg.

Våra ledare och rika måste kunna se de "vanliga" medborgare som ska fortsätta arbeta bra för dem, låt dem få mer kunskaper som gör att de kan få ett bra liv och  om de har problem vilket funktionsnedsatta har, ska de ha hjälp. Det minsta alla rika och de med pengar som tror fortfarande på jämlikhet ska se till att klasskillnaderna inte spelar någon roll och gör det rätta och bevilja de andra människorna det som de behöver. Speciellt det som kommer att utvecklas i framtiden. Robotar ska komma till alla, inte bara till de rika. Det är likadant med hjärnchippen, hjälpmedlen, rättigheterna, utbildningarna och bokstavligen allting som rika har att tillgå.

Tro mig, att om vi fortsätter på samma sätt som nu så kommer det bara bli sämre. Människor kommer att slita och arbeta i olycka och svårigheter, drömmar kommer att bli krossade, okunnighet och nivåer för låg intelligens, och lagarna bli för svåra  för att följa.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink