Lösningar på världens problem: Mental sjukdomar och symtom

De säger att allting måste ha en drivkälla för att fungera, men om källorna innehåller något trögflytande och något klumpigt så blir det omöjligt att låta det fortsätta utan att få problem. Det är det med människors problem med sinnena som gör samhället ännu mera vilseledande och icke-fungerande.

Nuförtiden så hör vi att det finns så mycket och så många mental sjukdomar och bisarra syndrom, vilket som de flesta inte trodde fanns. Då kommer den slutgiltiga sammanfattningen på plats. Vi har hört hur många gånger som helst ifrån människor som har problem, och att världens ledare behöver göra något åt alltsammans, men det visar sig att det stannar kvar på samma ställe, det händer inget. Människorna med problemen blir ignorerade och det blir svårt för alla andra runt omkring. Det är förfärligt för de människorna som lever med dessa symtom, och det påverkar även världen.

Om det hade varit ledarna som pratade så hade de sagt: Dessa människor är som bromsar och bromsklossar, för oss att kunna komma vidare i utvecklingen.

Men det är helt fel, det är världen som ska ändra sig, precis som den alltid ska göra, och världen det är vi alla. Men allting vänder sig till en sak: Psyket är det viktigaste vi har.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink