Försämring av människan; behöver hjälp

Den största sjukdomen som vi människor har omkring oss är förgiftade känslor som de flesta av oss människor har i sig och som vi tvingas att handskas med. Det är arrogans, högfärdighet, naivitet, stolthet, vårdslöshet, okunnighet, dumhet och tar alla saker och händelser för givet; vilket de själva är orsaken till. Detta tycker jag är bara några av alla känslor som har lett oss till att vara en del av hemska människors vägskäl.

Det gör att allting som vi har byggt upp i samhället som är positivt blir förstört. Det är snarare att vi måste akta oss varje dag för alla dessa människor och vad de kommer att orsaka för oss. T.ex. Ni kanske läser, hör någonstans eller får vara med om de händelserna själva om att det är "idioter" som riskerar andras liv, värdet på rykten och platser körs ner i botten, tilliten till mänskligheten dunstar mer och mer, eller svärmar av negativitet som ödelägger allt vi ser, utan anledning. Det handlar mest om makt som de besitter och tror att de kan missbruka den.

Det kan man se och uppfatta i de videorna av mina favorit YouTube-kanaler: Revenge Films, Trouble Busters, Refreshing Stories och MoniRobo. De händelserna är vad som kan hända, på grund av alla dessa människor.

Är det inte beviset nog att vi behöver hjärnchippen för att kunna hjälpa alla dessa människor? Eller alla människor, förresten, så att ingen ska hamna i det här helvetes hålet?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink