Tomorrowland filmscen 4: fördelar och nackdelar

När Casey kommer till Franks hus. Hon vet varken ut eller in vem han är och vad som har hänt med honom, men Casey har inget val. Men Frank är nu en paranoid och en eremit till surgubbe jämfört med den söta optimistiska pojken han var i början på filmen. Han vill inte veta vem Casey är och vill inte lyssna heller. Därför att Frank slår stenhårt på att kalkylen för världens undergång ska vara en förutbestämd händelse och omen. Men med sin list lyckas Casey komma in i huset och övertyga Frank.

Fördel:

Att Casey fortsätter att övertala Frank. Trots att hon har så lite information om allting så tänker hon ändå inte ger upp. Det är upp till Casey nu och alla de som någonsin kommer i dessa situationer, om man ska rädda något som man tror på och även världen, så har dessa människor inget val än att göra det som känns rätt. Framförallt Casey som har en kampvilja att kunna se lösningar i världen istället för att lyssna på alla pessimister som inte göra något annat än att klaga.

Nackdel:

Det är sant att alla som har fått en dos av det bästa, goda livet och det världen har att erbjuda, men sedan blir förrådda och utslängda. Det blir för mycket att ens kunna klara av. Det gör dem deprimerad och sorgsna, speciellt om de bär på en information som handlar om världens förintelse. Det kan få vem som helst en att bara hålla sig i sin isolerade grotta och vänta på om de kommer att överleva eller dö som resten som inte trodde på dem.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink