Tomorrowland filmscen 3: fördelar och nackdelar

Casey beger sig iväg för att ta reda på svar om Tomorrowland och broschen. Hon har ingen annan att fråga eller lita på för att ingen verkar tro på henne, förutom hennes lillebror, Nate. När de får reda på vilket ställe som kan ha kunskaper om de båda två sakerna, platsen och knappen, så tvekar Casey inte att komma dit och leta efter svaren själv. Inom kort så kommer flickan, samma flicka som hade lett unge Frank Walker till Tomorrowland. Athena. Hon är en skicklig, avancerad robot och behöver hitta Casey innan det är för sent, för att det är hon själv som har gett Casey den broschen ifrån första början.

Fördel:

Det är mycket fantastiskt och samtidigt väldigt naturligt att personer är så drivna till att vilja ta reda på svaren, på egen hand. Casey tror att det är i den butiken som ska bevisa för Casey att hon inte är galen. Om det finns en koppling, flera av de knapparna och människor som kan leda Casey in till Tomorrowland, precis som Athena gjorde med Frank. Man kan inte hela tiden vänta på något som man inte vet, att det ens kommer att hända. Det kan vara slöseri med tid, och är mycket möjligt att både den lyckan och svaret som man söker efter aldrig kommer till oss.

Nackdel:

Casey är lite för impulsiv med att ta reda på svaren helt själv. Om hon bara kunde ha väntat ett tag så hade Athena tagit kontakt med Casey, vilket kunde ha underlättat för alla. Istället för att följa det uttrycket: "go on a wild goose chase". Vem kan annars ha vetat om att Casey hamnar i fällan? En fälla som bara väntar på att deras efterlängtade offer ska komma och hamna där. Därför att det inte finns så många Tomorrowland knappar och hur annorlunda de är, då är det inte konstigt att de skulle locka till sig andra med en hemsida för att få de till sig. När man har så få alternativ att välja mellan så blir de utvalda dragna till det stället.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink