Onda nobla kvinnor i historien kan hjälpa oss lära, del 2

Det vi kan lära oss ifrån dessa onda nobla kvinnor är att de bar på några allvarliga känslor, som har blivit problem i nutiden. Det ska jag berätta och sammanfatta för er på ett enkelt sätt, och vad dessa damer har gemensamt med våra problem idag.

12. Irene av Athena - Tillhörde en familj som hade stark politiks inflytande, mening; hon var alltid menad och ämnad att bli inblandad i den våldsamma monarkin som hon styrde. Hon var mycket av typen: "Om du inte är lojal till mig, då har jag ingen användning för dig". Bestraffade sin egen son som flera gånger försökt störta henne, och med det till slut slet ut ögonen på honom. Hon var omringad av potentiella fiender.

Förklaring: Hon var alltid hotad och hade taggarna utåt, rädd om sin professionella makt, vilket hon fick lära sig från barnsben.

11. Maria Eleonora - Mobbare i det faktum att hon gillade att titta på föreställningar som bestod av skådisar som hade allvarliga psykiska problem, och även de som hade dvärgväxt. Med andra ord; hon hånade människor som var det minsta annorlunda jämfört med henne själv. Hon fick flertal missfall, men så fick hon till slut en dotter som olyckligtvis hade en genetisk sjukdom. Dottern var täckt av hår och detta blev för mycket för Maria så hon hatade sin dotter. Maria iscensatte många dödliga olyckor för sin dotter, i ett försök att döda henne och lägga skulden på dottern själv.

Förklaring: Maria hade själv några allvarliga mentala problem och var en mobbare.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink