Lösningar på världens problem: Hyckleri och klimatorsaker

Här har jag ett viktigt ämne att klargöra och säga för att allting ska jämnas till, för allt och alla. Först och främst: Det är skillnad på att säga åt andra att göra och att utsätta andra att göra något; det är verkligen inte min mening. I det här fallet är det om våra livsbehov. Vi har lärt oss att leva med vissa saker att vi kan inte klara oss utan dem, men vi ska inte bli utsatta av att klara oss själva och lida som djuren.

Vi måste enligt tiden använda oss av bränslet och medel för att kunna överleva i vår vardag och civila liv, trots att alla meddelar att vi inte ska använda det för mycket eller de alternativ som finns, men vi får ingen hjälp eller annat alternativ. Det är inte rättvist och är inte till någon hjälp om vi fortfarande bara får använda samma alternativ som gör att våra liv går bra och enkelt, det är inte menat att bara säga och förvänta sig att människor ska köpa de nya prylarna och hjälpmedel, på egen hand.

Tänker våra ledare och regeringar, eller alla rika, verkligen att alla vi medborgare kan betala allt det nya och är sedan fast att fortsätta betala för prylarnas drivkrafter? Medborgarnas budgetar och löner kommer bli rubbade, vilket kommer att sluta med att allas liv blir svårare att leva, mer än vad det redan är nu.

Tänker våra ledare och regeringar ens på människors liv eller klimatet, eller är det bara deras falskhet i ledarskap med att bara de själva ska ha det bra? Hyckleri och klimatorsaker.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink