Lösningar för världsproblem

Nu ska jag prata om mina tankar och lösningar för världens problem. Jag tänker och tänker på hur vi ska kunna hjälpas åt och förbättra allt så att problemen inte längre är problem, utan början till lösningar och utopi.

Om vi ska kunna stoppa eller helt botas från problemen så måste vi alla gå till källorna. Men mest av allt är det alla länder som har dessa problem som behöver omvandla och ändras, så de har lika många möjligheter och kan komma med i tiden som de andra utvecklad länderna. Annars är det precis som en pump som pumpar ut gift och fortsätter låta problemen vara där. Vi har låtit människor få stå ut med de gamla sätten för länge, men med tiden som går så har det inte blivit bättre. Det är meningen att förändringen ska komma med i tiden. Precis som att vi inte ska härma djurens sätt.

Men med alla resultat som vi tvingas att följa är på grund av ledare, regeringar och lagarna från första början. De ville, bestämde och gjorde så att vi inte hade något val än att lyda och såg inte konsekvenserna. Kanske kan det vara för att de länderna inte hade resurser eller möjligheter att ändra om när det behövdes, det är därför alla världsproblem är så stora.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink