Lär av varandra, se de inte som hot eller motståndare

Vad jag vill är att vi människor ska lära oss av varandra. Tänk till och förstå den här tanken gäller alla som bor i Sverige eller i något annat land är själva en del av landet, samt bär samma ansvar som alla medborgare har. 

Så om du blir illa behandlad eller behandlar någon illa, så som att skada, förödmjuka, mobba, samt alla övriga negativa handlingar, då, är det som att ni eller de som försämrar ert eget land. Vi är alla människor fast olika, men för det så ska vi inte ha någon rätt att gå på någon, eller göra någonting sämre för någon av dina medmänniskor. 

I alla fall inte de som uppfinner nya medel och sätt att ha i framtiden. Det spelar ingen roll vem det är som uppfinner vad eller ser fördelarna, huvudsaken är att vi kommer till den bättre tiden, där vetenskapen är med. Så om någon skapar något nytt eller verkar ha ljusnande framtid att se framemot så ska ingen förstöra uppfinningen och vidare utveckling. I och för sig, så ska hjälpen finnas där för alla så att deras otrygghet, känslan av utsatthet och övergivenhet ska försvinna. På så sätt så kommer det inte att bli så många som motarbetar framtiden.

Det är klart att många kan känna avund för att de inte kom på idéerna och uppfinningarna själva. Det gjorde att svaren på alla uppfinningars utveckling blev till verklighet några år efteråt. Det kan gör att vissa känner sig dumma för att inspirationen hos dem fanns där hela tiden. 

Men vi är här för att vi ska utveckla och utvecklas i vår värld, som vi alla delar och har tillsammans! Så vi måste sluta slåss mot varandra!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink