Kunskap istället för pengar

Än en gång så upprepar jag budskapet för er.

Pengar gör inte livet bättre för någon av oss. Det är systemet, regeringen och människans desperata liknelse med djuren som vill att man ska se det. Pengarna gör att man mår bättre, men egentligen är det giftet för alla. Det är ohälsosamt med pengar, det är de som gör oss egoistiska, arroganta och dödar inombords. Bara för att man får och kan så mycket med hjälp av pengarna i sin ägo betyder det inte att alla klarar av att hantera dem till något bra.

Böcker och kunskap har alltid varit det bästa och levande för oss. Men problemet är att hur mycket vi än säger till oss själva eller blir tillsagda så kan inte alla läsa eller ta in information och därmed får inte alla tillräckligt med kunskap. Det kan vara för svårigheter, såsom funktionsvariationer, dyslexi, koncentrationssvårigheter, energi- och motivationsbrist. Men viljan kanske ändå är jättestark men den hjälper inte så att drömmar kan bli sanna.

Låt människor få hjärnchippen så att de äntligen kan få hjälp av böckerna och få kunskap så vi kan bevisa hur enkelt det är, som alla säger att det är, och få möjlighet att lära sig att känna välmåendet med böckers innehåll som ger kunskap och den rätta makten.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink