Stoppa åldersgränsen; mera rättvisa

Det finns en mening varför människor är olika, men att behandla dem och att låta dem vara som det är; DET är en annan sak. Det här inlägget är en fortsättning på "Stoppa åldersgräns till funktionsvarierade". Inte ord, utan handling.

De människorna med funktionsvariationer har, nästan alla, haft det tuffast. De har problem men också blir det en linje som de har möjlighet till som alla andra, trots att det har bevisats att det inte räcker till. Men då är det som att de ska göra det som är tusentals gånger svårare för dem, när de inte ens passar in eller känner sig klara i sig själva.

Varför sätter samhället, systemet och regeringen ens åldersgränser på dessa människor när de vet att de har större problem än alla andra människor, på grund av problem som naturen gav dem, men som de aldrig kan bli botade ifrån? Ännu värre, varför gör ledarna det här när de ändå inte får den riktiga sanna hjälpen som de, funktionsvarierade, sannerligen behöver? Är det endast en ursäkt att de ska dra in pengar ifrån människor som behöver hjälp från fler, för att ledarna ska få in mera pengar? Men vad gör de för gott till vilken människa egentligen? Hjälp funktionsvarierade så blir det bra för de själva, för alla och världen. Det blir snarare som funktionsvarierade människors liv har blivit bortslösade utan att de fick den sanna riktiga hjälpen som kan hjälpa världen till framsteg.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva