Livet i skolan ska bli en förbättring till alla

Det är väl fantastiskt att människor vill komma till skolan för att lära sig mera, vilket innebär att få mer kunskap och bli utbildad, få en större och bredare förmåga att öppna flertal dörrar av möjligheter. Och på ett eller annat sätt så kommer det alltid en väg av att kunna förbättra världen.

Visst låter det underbart, eller hur? Men ingen säger hur hårt det kommer att bli på vägen. Och om någon nämner det, så är det inte ens i närheten av att uppleva det i verkliga livet och på egen hand.

Allas liv är inte så underbart under elev-tiden. Speciellt under tiden på universitetet eller college, det är ett av de högsta utbildningsnivåerna, därför att sorgligt nog får inte varenda människa gå där. Pressen, stressen, hastigheten, kunskapen, känslorna som blir snedvridna och allt, på grund av de höga krav som måste ställas på personerna som kommer att gå där. Detta gör att elever slutar eller hoppar av för alla de olika skälen som jag skrev om. Då tänker jag att om hjärnchippen skulle finnas där för att man skulle hinna med allting och inte falla ihop som det har hänt med en del elever. Då behöver de bunkra lite förnödenheter i liven: Ha roligt, tänka på att underhålla sig själva och ha mera som det är i filmerna. (Se på bilden)

Alla människor skulle få gå på universiteten och colleges, tänk er vilka ändringar det hade blivit här i världen.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva