Kunskapen är det viktigaste i skolan, del 1

Skolan, betyg och vägen till en bra framtid handlar om, för varje människa, med detta sagt: KUNSKAP. Men det finns några detaljer som jag har redan upplyst om tidigare och vi måste ta till oss. Alla vi människor är olika och har sina olikheter, vilket kan slå slint på vägen att lära sig i skolan. Men en del har funktionsvariationer, vilket göra att skolan inte blir enkel. Men trots att de människorna har funktionsvariationer så får de inte den exakta hjälpen som de behöver och de lämnas att få exakt det som de "normala" eleverna får. Så var det för mig, ända tills jag fick chansen och att det vände.

Vad det gäller att få kunskaper så kan barn ha en tendens till att vilja välja rolighet före arbete, så blir det ofta att de automatiskt får dåliga betyg eller så är det svårigheterna som människorna har bara.

Om vi hade ändrat om våra sätt tidigare så hade vi kunnat lösa kanske hälften av världens problem. Vi ska inte envisas att sitta kvar på de gamla sätten. Det är meningen att det nya ska hända i vår utveckling men då ska vi använda oss av de nya sätten. Det är hela poängen med att allt ska bli bättre. Valet är ert.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva