Fusk utbildningar, AI i fel händer

Det här är en påminnelse och upprepning på att människor inte få utnyttja framtiden och förmågorna av robotar. Redan nu så missbrukar elever ifrån högskolorna och universiteten, det är synd och skamligt, speciellt när alla de personer fick chansen att få gå på en högre utbildning, det får inte alla, trots att många gärna hade velat. Dessa människor hade kunnat göra och hjälpa samhället och gör världens vägar mycket starkare, istället för bräckliga.

Men om människor använder sig av AI-botar då kommer det att vara detsamma som att ha en ghostwriter, kopiera någons uppsatser eller bara mobba andra för att göra deras hemläxor; för att de vill inte eller klarar inte av att plugga själva. Och tänk vilka faror de människorna utsätter andra för om de ska hålla på med vård. De kan inte kunskapen för att AI-botarna gjorde jobben åt dem. Då är det ingen mening för dem att gå utbildningen, fusk kan inte få den äkta utbildningen.

Det är mycket som står på spel om inte människor vet om kunskapen och konsekvenserna i det hela. Därför tycker jag att hjärnchip är en mycket bättre satsning, för att då kan kunskapen vara kvar i hjärnan.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva