För att alla ska ha det perfekta hemmet

Dessa problem kan förekomma i vissa hem. De kanske inte ses som så stora men i allt övrigt så kan de till slut orsaka stora problem.

Det hade varit enklare om människor kunde äga den teknologi som kan göra att stressen, ansvaret och allt arbete underlättar för alla människor. Man skulle kunna använda en skanner (smidigare än en avläsare) som gör att man kan hitta vart anledningarna är. T.ex. Varför är det så fuktigt? Vad är anledningen och vad är det som luktar? Ett rör som låter eller är bara dåligt? Finns det djur i huset; råttor, möss, ormar eller vägglöss? Och att det ska finnas nödlarms-knappar som man kan larma hjälpen när det är akut livsviktigt; om andra leker med de knapparna så tas de ifrån de människorna, precis som sagan "Peter och vargen".

Och framförallt: Solceller, alla pratar om att vi ska använda oss av naturens resurser och vara mera miljövänliga, varje hus skulle ha en anläggning, cellerna skulle flytta på sig som solrosorna då skulle många fler kunna ta vara på solens energi. Det är dags att våra ledare och myndigheter ska inta scenen med besked och hjälp till oss människor som politikerna alltid är menade att göra. Bara då är det en mästerlig inledning av och hur ledare och ett system egentligen ska vara.

Det är inte menade att bara de som är rikast ska ha möjligheter till det goda livet. 

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva