En konstnär eller skapares förbannelse

Om det finns någon konstnär som läser detta så vet ni exakta detsamma med de enorma problem som alla genier lider av. Det är att på dagarna när man ska skapa; som rita, skriva eller måla så har man hjärnsläpp eller idéerna är som bortblåsta. Men på natten när man ska sova då sätter idéerna igång utan stopp, och det stör sömnen.

Det här rubbar balansen inom människan. När man lägger sig i sängen efter en dålig dag, utan några framsteg av sitt skapande, kommer det fram hur sent som helst, vilket påverkar sömnen och balansen av människan. Det där måste göras något åt, för det är naturens verk. Det som gör att drömmar inte blir till verklighet.

Vore det då inte en genialisk anledning att ha ett hjärnchip i människor så att de aldrig behöver hamna i den här plågande situationen? Då behöver man inte lida vare sig på dagen eller på natten? T.ex. på dagen när man är klarvaken och SKA dessutom skapa, men förargligt nog så är det som tomt i hjärnan och inspirationerna finns det inte en susning.

Det skulle hjälpa konstnärer och även funktionsvarierade så att de inte hamnar i depression, och klara av allt det som världen slänger och pressar på dem ändå.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva