Bosättningen är allt

Idag tror jag att jag vet varför människor inte kan hantera vår vardag och värld, först och främst så handlar det om hur vi alla borde få möjlighet till att ha en bostad.

Platsen för vårt boende är en väldigt viktig del i våra liv. Men på grund av att vi måste fokusera med att snåla, tänka smart, sköta allt det lilla som samhället erbjuder oss och ta hand om oss själva, i den budget som vi är bundna till, så leder det till att vi inte har råd, därför är vi är tvingande att vara smarta i våra sätt att leva.

Dessutom så skulle de flesta människorna behöva något som passar just dem, för att ge dem en inre frid och få må bra. Men istället så måste de snåla och hålla sig till den budgeten som passar just dem. De kan få en bostad i en dåligt byggnad med en bristfällig konstruktion som kan låta när vinden viner, det läcker in när det regnar och kylan kommer in, eller befinner sig exakt där rören i huset är byggda. De hade behövt exakta sängarna för deras arma kroppar, känsliga sinnen och huvuden som gör det helt omöjligt för dem att somna: i alla fall inte med de nuvarande sängarna som alla dessa människor får tas med. Att finna sin inre harmoni har mycket med att ha de rätta omgivningarna som passar till exakt varje människa.

På en båt, hydda i skogen eller djungel, en enkel lägenhet, uppe i en skyskrapa, på en ö eller ute på landet. Vad skulle passa dig bäst?

Det viktigaste är och vad jag vill få sagt är att alla ska ha den perfekta boplatsen för att alla ska kunna få inre harmoni och frid. När vi får de högteknologiska byggnaderna, vilket jag själv stödjer och beundrar så mycket, för då behöver vi inte bemöta och handskas med de problem som är naturliga. Som att storstaden ska vara full av oväsen, olyckor som händer varje dag, problem som förhindrar ordningen att bli fullkomlig. Tiden räcker inte till och stressen som lägger sig över oss alla går över till det "normala".

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva