Autism i olika former

Autism eller snarare alla de människorna som har autism är fortfarande ett mysterium för alla oss i världen. Vi vet för lite om det och vi verkar ha bara skrapat på ytan om vi ska försöka få klarhet med problematiken med autism.

Det förstås; andra har inga problem med sin autism. Medans de andra ser det som en förbannelse som de inte kan bli botad ifrån. Autismen i sig följer människan i hela dess liv. Så det enda man kan säga är att försöka leva med den, och försöka få andra människor att förstå. Hur gör man då?

Även människor med funktionsvariationer måste få en större plats och möjligheter på vår jord. Som alltid borde ha varit självklart. Om det är så, desto mer skäl att vår värld och system, som vi lever i, ska bli mera flexibelt.

I denna film så berättar man om en tjej som har en typ av autism, och visar att det finns olika autism som ingen kan vara kristallklart säker på, därför att ingen är den andre lik. Svårigheterna är att det inte alltid syns så tydligt vilket gör att människor inte har överseende av t.ex. beteendet, livsstilen, svårigheterna som alla anser inte är "normala".


Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva