Vården på vad plastikoperationerna kan göra och ge

Här kommer det ett annat ämne som jag vill prata om, och som vi inte ska ta för givet: Plastikoperationer.

Många tar väldigt illa upp när de får reda på att människor gör något utöver det naturliga med sina kroppar. Men här kommer den andra hälften av sanningen som jag vill ta upp. Det kan vara för att vissa människor aldrig kommer att må bättre eller ens bra med att leva med det vi är födda med.

Anledningen borde vara mer självklart att dessa personer med handikappen ska få det enklare i sin vardag. Därför att utseende är så viktigt idag, och på det sätt hur andra människor ser på dem har också med psykisk ohälsa att göra. Det kan vara en stor anledning. Till exempel: man kan ha det svårt att andas genom näsan eller halsen. Om man har fått en stor skada efter en olycka. Om man har extra vikt någonstans på kroppen som aldrig går bort, kan vara för funktionsvariationer som gör det omöjligt att gå ner i vikt. Eller att man bara är missbildad.

Alla ska ha rätt att ha ett bra liv, utan att vara offer till mobbing eller naturen. Andra är födda vackra av ren "tur" och det är bara synd att jämna ut oddsen med att använda plastikoperationerna, och se ännu bättre ut än vad naturen gjorde de människorna till. Hade det funnits mer möjligheter för människor som hade behövt operationerna så hade många liv sett annorlunda ut.

graphicriver.net/

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink