Exempel som vi inte ska följa med djuren

Ni vet vad jag har pratat om att djur är djur och vi är människor. Då ska vi inte följa deras natur, vi ska vara bättre än dem. Här finns det ett annat skäl varför jag tycker och ser att vi människor aldrig kommer att vara som djuren, tur nog.

Det här handlar om djuren som beskrivs som de värsta föräldrarna och lär fortsätta med deras leverne, för att det är så i djurens värld. Men på något sätt så lever många människor likadant, som om det var deras egen ensak precis som de värsta djuren.

Vi ska vara tacksamma över att vi inte är som de här djuren, det är naturligt för djuren att följa deras beteende, men för oss människor är det ingen som helst anledning att göra likadant. Titta på videon ända till slutet och se vad de gör och vad som skiljer oss ifrån dem:

Djuren är väldigt extrema och vet exakt vad de ska göra i sina liv. De är helt och hållet häpnadsväckande fantastiska, ingen tveka om det. Men i deras natur så vet de vad som måste göras. Vi människor har inte det och har ingen anledning att följa dem. Men vi är alla människor och vi kan ha sjukdomar och handikapp som gör att vi överges i systemet. DÄR VI JAG INTE ATT VI SKA VARA LIKA DJUREN! Att lämnas till att dö!

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink