Vi måste och ska släppa in tekniken och utvecklingen av robotar

Vi måste och ska släppa in tekniken och utvecklingen av robotar.

Därför att vi har förnekat tekniken och robotar för länge, så har problemen vuxit sig gigantiska, men sanningen att säga; tack vare att ledarna har ignorerat allt detta, så behöver vi de apparaterna mer än någonsin. Med tanke på att tiden förändras och det gör även människorna och problemen med den också. Men olyckligtvis så har systemet, myndigheterna och alla överordnad prompt envisats sig att hålla allting kvar som det är. Och i gengäld så skapas problemen och muteras de ända tills de blir för stora för att kunna fixa eller ta bort. Det är inte konstigt varför vi kommer till rekord resultat och då menar jag inte på det positiva sättet.

Rekord höga energipriser och inflation, rekord många som vill bli, förlorade sina liv eller kom för att samlas på platsen, eller rekord lägsta av kunskaper, besökare och allt annat som inte är positivt.

Det räcker inte med optimister och ledares pep-talk och råd för att vi ska följa och anstränga oss för att må bättre med det vi lever med just nu. Vi måste få mera för att kunna gå vidare.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink