Utvecklingen som vi är i nu och skulle aldrig ha blivit till

Utvecklingen är en utmärkt handling, men hur den blir till, det är något annat, och är hela orsaken till vad vi utvecklas till.

Som vi kanske redan har sett så är vi människor inte de samma som var för flera år sedan. Det finns massor med människor som inte vet hur livet, verkligheten och världen fungerar eller ska ta hand om allting på egen hand.

För att nuförtiden så kan det vara vanligt att fullvuxna människor bor hos sina föräldrar fortfarande. Det kan vara naturligt om man är funktionsvarierad eller har en sjukdom, men annars är det slöseri med energi, tid och plats. Det kan hända att väldigt många vuxna blir för bortskämda, lata eller rent av patetiska och fått allting om bakfoten om sig själva. Det kan bli som bördor för pensionerade föräldrar som fortfarande måste ta hand om sina fullvuxna barn, som verkar inte kunna stå på egna ben eller vill lära sig utanför deras gränser.

Alla människor mognar på sitt sätt, men det kan hända att vissa aldrig kan bli vuxna. Eller har det någonting att göra med att problemen har blivit så stora i samhället att det naturliga inte går fram längre? Om det fortsätter, vilket är bäst att det inte gör kommer samhällets dödvikt att bli så stor att den kommer att mogna som en obehandlad cancer, ingenting kommer att gå bra med vare sig samhället, pensionerade och de vuxna barnen.

Det är där som hjärnchippen kan komma till användning.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink