Tecknade serier och filmer kan hjälpa till med framtiden

Tecknade serier:

Det är fantastiskt och roligt med alla fantasier som har skapats och har blivit filmer och serier. Och mera underbart blir det när man tänker på hur mycket mer fantasier som kommer att komma i framtiden. Men den största skatten med tecknade filmer och serier är att de vill sända ut budskapen till alla oss att kunna se hur bättre vår värld kan bli. Om du tittar lite närmare och noggrannare så kan du se vad alla dessa budskap vill säga dig. Det är vad andra brukar säga om vad de kan hitta gömda ledtrådar på TV-spel, serier eller andra filmer: "Påsk äggen"

Vi kan se på tecknade serier och filmer hur man kan se framtiden i ett framtidsperspektiv. Ni får själva avgöra hur ni uppfattar dem.

Egentligen så tror många att de tecknade filmerna och serierna är barnsliga och att man inte ska ta dem seriöst, men där har de fel, tecknat kan vara några av de bästa serierna och filmerna att ta till sig.

P.S. Döm inte dessa filmer och serier bara för att de är tecknade eller animerade. De kan vara mycket värdefulla för information och fantasier. Självklart väljer du själv, men först och främst: Titta innan du dömer någon av filmerna eller serierna och tänk extra på deras budskap.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva