Mute (2018)

Mute (2018).

Sedan så finns det en framtid som andra kan lära sig av om hur framtiden kan bli.

År 2035, där städer och världen har utvecklats på ett avancerat teknologiskt sätt, men det är en man som är emot teknologin. Det är det som vi alla måste se till att alla får den hjälpen de behöver för att acceptera och hänga med i tiden och inte behöver gömma sig för världen.

Filmen heter: ”Mute”, där huvudpersonen är en man som är stum efter en olycka som liten. Han fortsätter att hålla sig till traditionellt trähantverk, istället för att komma in i det smidiga och nutida samhället.

Men det visar sig att även i den här filmen så har man ännu inte tagit hand om kriminaliteten, hjälp med frihet och rättigheter, värdet på alla människor och jämlikhet. En ”sköt-dig-på-egen-hand”-värld, är det fortfarande. Det måste bli en förändring på det i vår verkliga framtid.

I filmen kommer man inte att överleva om man inte äger ett företag som kan innehålla snuskiga syften och handlingar.

Det är också väldigt fantastiskt att man kan visa hur världen kan utvecklas till så höga nivåer, men det finns många nackdelar som alla verkar ha glömt bort på den vägen. Människorna, både deras varande, säkerheter och sätt att kunna leva bättre. Det finns robotar och tekniska prylar, men alla kan göra mycket bättre. Den här filmen visar oss på vad vi kommer att komma till om vi inte gör bättre och låter samma dåliga händelser hända som även händer nuförtiden, i vår verklighet. Det är fortfarande en vildmark därute visas det i filmen, var och en är för sig själv. Andra sliter med smutsiga handlingar för att kunna överleva när vi borde ha kommit ur det här för länge sedan. Samt hälften av den världen är som halvt fungerande och borde bli öppen och menad för alla typer av människor och deras behov. Jag menar: som blinda, döva, stumma och har svårt att röra sig. Vilket framkommer med huvudpersonen som är stum.

Det är meningen att världen ska passa till alla människor.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink