Meet the Robinsons

Meet the Robinsons

En av Disneys gamla filmer som många människor har glömt bort, men den är en undervärderad juvel som många inte alltid ser värdet på. Den om något visar framtiden, på helt otroliga sätt och versioner. Den bevisar och visar att saker och ting kan bli mycket lättare i framtidens av vetenskapens under, till skillnad från allt det vanliga som är i nutid. Föreställ dig det som är nu och kanske tjugo år senare, om man har löst alla problem och gjort allting till en underbar drömstad.

Men lite för livliga fantasi-situationer som inte kommer bli till verklighet, till exempel: människor färdas fram via i såpbubblor. Men det finns så många charmiga handlingar som gör att man bara tänker på denna film och vad som kan hända i framtiden, i verkligheten.

Jag tvivlar på att vi kommer att använda tidsmaskiner, det känns både onaturligt och om någon av dem kommer i fel händer så skulle människor missbruka dem.

Det är underbart att dessa handlingar i den här filmen kan vända sig till många människors lycka, så de har ett hopp att se framtiden, båda ljus och färgglad. Men trots att man säger: ”Fortsätt blicka framåt”, då är det oftast lättare sagt än gjort om man inte har de enormt stora kunskaperna, talangerna som pekar på vad man verkligen kan kanske bli, vetskapen och viljan på vad man önskar hitta i livet, möjligheten att få den hjälpen som man behöver. Därför att, om människan inte har den hjälpen man behöver så har man ingen framtid.

Därför att människan är det viktigaste av allt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink