Jobben som robotar kommer att ersätta: SAMMANFATTNINGEN

Nu har vi kommit till sammanfattningen om allt detta om att jobb kommer att kunna försvinna i framtiden, och bli ersatta med robotar.

Men grejen är den att jag kan verkligen inte stödja eller gillar hur ALUX (Hemsidan för framtida miljardärer får inspiration ifrån) presenterar den här informationen som de har till alla.

ALUX:s info och sätt att meddela omvärlden är inte det rätta om människor snart kommer att få det svårare att leva. Deras sätt att prata om handlingarna är mer som varningar, precis som allt det som har hänt i alla nya utvecklingar och förändringar.

ALUX försöker inte att bota människor ifrån deras problem, för att problemen är ju fortfarande kvar, men det är inte bara de rika människorna som ska ha det bra. När man tänker efter så kommer samma dåliga cirkel att upprepa sig med problemen som ingen bryr sig om att bota. De som alltid har haft det svåraste i livet kommer att fortfarande att ha det svårast. Det är det som gör att alla människor inte passar in eller kan få det bra.

Meningen är att allt ska gå vidare och bli bättre än den förra tidsåldern. Men det ser och verkar som om deras idéer och endast vänder sig till rika.

Vad är annars det där pratet om att få en bättre värld som passar alla, jämlikhet och kärlek? Är det bara lögner och vackra ord?

ALUX.com har jag tagit informationen ifrån, men som jag vill att alla ska tänka positivt om.

Det är därför jag tror på hjärnchippen och att de kan vara lösningen som vi behöver.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink