Jobben som robotar kommer att ersätta: 15. Alla byggnadsarbetare

Alla byggnadsarbetare:

Det kan vara det klokaste som vi kan göra genom att ersätta det här jobbet om vi verkligen behöver växa, och är på väg till en värld där så mycket jobb ska bli gjort och så lite tid finns.

Människor använder faktiskt sina händer och ryggar för att göra så att saker och ting händer. Men med kraven och behoven som blir större och större kan människor inte fortsätta på samma sätt med det här jobbet och slitet. De kan använda sina händer och ryggar till mycket bättre uppgifter när jobben försvinner, det är väl bättre än skadade, utslitna eller brutna händer och ryggar?

Dessutom om vi ska utvidga oss och göra så att mycket mer jobb blir gjort så behöver utvecklare fler robotar, därför att de är mycket mer effektiva och billiga. Som jag har berättat tidigare så kräver och behöver vi människor mat, dricka, sova, vård och till och med semester, vi är ingenting jämfört med vad robotarna är kapabla till.

Men det innebär inte att vi ska slängas bort när utvecklingen kommer, om regeringen och politikerna bestämmer att ta ifrån oss jobb, så är det bäst att de gör det bättre för vår del.

Alla vi människor finns till för en anledning. Hjälp oss att gå vidare på alla sätt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink