Jobben som robotar kommer att ersätta: 14. Aktiehandlare

Bara det ordet och jobbet skriker att man blir till en robot. Med allt tittande på alla dessa dataskärmar, resultat och siffror av aktiernas handel på daglig basis över hela världen är handlade av själva människor och investerare, men det är endast 10 % av hela aktiehandeln och aktiehandlare, men resten av de 90 % är robotar.

Vi har redan gjort det klart för oss att varthelst pengar finns, giftet i vårt system som vi har låtit vara kvar, någon kommer försöka att automatisera det budet som har lagts och och få ett försprång emot deras tävlanden. Aktiemarknaden är om något en av de ställena och människorna bakom de största fonderna i världen, som har förstås djupa fickor att kapitalisera på det. Det är en av anledningarna varför det inte kommer att bli någon jämlikhet och om rika och fattiga klasser aldrig kommer att sluta.

Därför skulle det vara rätt att vi människor får hjärnchippen, för att det jämnar ut oddsen, för de människor som inte vet hur aktiemarknaden går till. De vet inte hur man tjänar pengar på det, eller att vi helt enkelt får förstärkta förmågor; som göra att vi kan klara oss själva i framtiden. Det är synd att vi inte vet hur utvecklingen i framtiden bli, allting som blir nytt, är det inte rätt att vi får öppna upp våra ögon ännu mer, så att vi kan se mer än vad våra syner gör nu?

Till exempel:

skulle du inte helst av allt vilja se en hel ocean, istället för en liten sjö?

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink