Jobben som robotar kommer att ersätta: 9. Banktjänstemän

Den känslan är blandad, om du har fått ett bra eller dåligt bemötande av banktjänstemännen på banken, de kommer att försvinna med vinden. Därför att nuförtiden behöver vi bara gå in och kolla vår balans på våra smartphones. Även personerna på vår lönelista får sina pengar levererade, automatiskt, till sig, utan att ha någon som skriver och fyller ut ett formulär med deras detaljer.

Välkommen till framtiden, där allting ska vara smidigt och man inte ska göra något manuellt. Men då innebär det att alla människorna vet om vad de ska göra i så fall.

Och om man behöver pengar så går man till ATM-maskinen. Du kan öppna ett bankkonto till de mesta banker i världen online. Och om man letar efter och behöver specialiserad service hjälp och nå fram med hjälpen till andra, så kommer det bara att bli via videosamtal.

Men först och främst så måste regeringen se till att varenda människa är väl förbereda att kunna veta exakt på vad de ska göra. Det är där som hjärnchippen kan ge de egenskaperna och vara till hjälp för oss. Det skulle vara som att vi pratar till datorerna eller alla andra tekniska saker, men inte som att de ska prata som människor utan att vi själva skulle kunna kalkylera, bedöma, räkna ut och lista ut på vad för saker som man behöver och måste göra; bara genom att titta på apparaterna. Jag menar: det finns många människor som fortfarande inte ens vet eller känner till hur vårt samhälle fungerar. De måste hela tiden ringa till någon för att får hjälp med den minsta lilla detalj, men det kostar hur mycket som helst för dem och det har de inte råd med. Detta kan också hindra utvecklingen till att gå vidare.

Dessutom, om alla kan klara sig själva så gör det inget om jobb försvinner. Tanken är att vi ska utvecklas, inte bara bromsa in för att våra ledare vägrar att tänka på alla oss människor.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink