Jobben som robotar kommer att ersätta: 7. Dispatchers

Det här jobbet kan få andra att bli kallade för "spindeln i nätet". När vi är på väg mot en bättre värld där hjälpen och systemet ska vara det bästa, så måste vi tänka till och känna att robotar behövs mer än något annat, och som kan uppfatta och lyssna mer än människor själva hade kunnat.

När man pratar om detta jobb så är det oerhört komplicerat. Vi kan börja med att ta upp alla personer som skriker eller bara viskar i öronen på en dispatcher, då är det inte konstigt att meddelanden inte uppfattas rätt eller ens kommer fram till sitt slutgiltiga mål, för att inte tala om dialekterna som många har så svårt att tyda.

Det är därför som vi tvivlar och blir missnöjda med servicen som vi förväntar oss ska fungera fläckfritt, systemet som vi lever med och förlitar oss på inte fungerar på det sättet som önskat. En del gånger så har de misstagen kostat människor livet, speciellt om man vill att allting ska kretsa i landet och även i världen, helt flytande.

Det bästa sättet är att robotarna kommer så snabbt och så snart som möjligt. Med tiden kommer vi inte att behöva ringa för att nå fram till hjälpen. Då känner och tror jag att hjärnchippen kommer att spela en mycket större och viktigare roll i våra liv och system. Vi kan själva sända ut eller rapportera när vi är i fara eller behov av hjälp. Det kan bli enklare och effektivare att nå och veta om människors varande, vart hjälpen ska ta sig till.

Då kommer vi inte att bli upprörda med att prata till vård- eller service personalen som om de retas med oss när vi pratar på telefon.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink