I, Robot filmscen 6: fördelar och nackdelar

Spooner och Susan kommer in i labbet för att träffa Sonny och Spooner försöker få information av honom men är fortfarande osäker på att vara i hans närvaro, trots det så öppnar Sonny upp sig för Spooner. Sonny berättar om saker ifrån sin hjärna och hjärta och vad som han har upplevt i sin mänskliga del. Spooner säger och gör saker som Sonny blir betraktad som en jämlike, alltså; mera som en människa än en robot.

Fördel:

Det är alltid bäst att hålla sig på tårna. Speciellt efter allt som har hänt med olyckorna och händelserna i Spooners fall, så kan man inte klandra honom. Men man kan inte hålla sig isolerad och se allt det onda och hemska. Det är som allt annat i livet: Om man ska lösa eller ta reda på frågor så måste man göra det som man verkligen hatar. Ingenting är felfritt, fläckfritt eller enkelt. Men på något sätt kan man kanske bli botad ifrån sina egna demoner om man gör dessa saker.

Nackdel:

Efter allt som har hänt Spooner, så vore det dåraktigt av honom att inte vara försiktig. Han blev nästan dödad och ingen tror på honom, och så måste Spooner tillbaka till det som allting började med. Vem vet om han inte går rakt in i sin egen död? Då blir det mycket enklare för gärningsmännen som ville döda honom, då gör man jobbet åt dem. Det är smartast att ha taggarna eller klorna utfällda, mest för traumats skull och om man är den enda personen som verkar se felet.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink