Den onda sanningen 2

Nuförtiden blir det allt vanligare att höra på Nyheterna att det tas dåliga beslut överallt i världen, egentligen så är det inte förvånande längre att det här händer, men nu blir det uppenbart att problemen har löpt iväg och att det påverkar allt och alla i världen. Det har bubblat över kanten och gör det omöjligt att kunna ljuga om de längre.

Deras regeringar säger att de kommer att satsa en mängd resurser på olika ämnen, avdelningar och att utbilda personalen ännu mera. Men det handlar inte om att lösa problemen som finns kvar. De som är källorna till alltsammans, borde enkelt tas bort. Men de vägrar att lära sig av sina misstag. Det är precis som att de försöker bygga upp samma byggnad som precis har rasat med samma material som den var gjord av.

Det är ännu en anledning och starkare motivation varför hjärnchippen ska komma till våra liv. Vi kan väl möjligtvis inte lämna allting i fred och låta allting vara som det är nu? Alla vi, både vanliga människor och speciellt ledarna som bär ansvaret för alla beslut som tas och påverkan på att vi i resten av samhället får lida, måste gå med och ha gemenskap på att bota världen och mänskligheten, annars så kommer bara hemskheter eller ännu värre handlingar hända, då kommer allt det där med strävan efter en fredlig, perfekt värld för alla aldrig att hända.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink