Jobben som robotar kommer att ersätta: 4. Kassörer

Kassörer i matbutiker.

Det är ett av de första jobben som många börjar med, både under deras skoltid eller de som aldrig har haft något jobb förut.

I och för sig så kan det vara trevligt att se ett ansikte som bemöter en när alla varor tas om hand av andra personer som är hjälpsamma och får saker och ting att bli klara mycket snabbare. Att istället göra allting själv är jobbigt och tråkigt. Till råga på allt så finns det fortfarande en hel del människor som ännu inte förstår appar och hur de ska göra med dem. Om det är så då ska alla människor ha hjälpen hos sig, vilket innebär att det är där som hjärnchippen också ska komma in i bilden, och inte bli övergivna att klara sig själva som är exakt det problemet och alltid händer när nya sätt blir tillkännagivna i samhället och omvärlden.

Det är likadant som att följa djurens sätt, jag menar, de traditionella och de som inte tror på dessa nya saker kommer att sluta med att ... de dör. Politiker och ledare måste se till att den saken aldrig händer, det måste vara en av deras viktigaste uppgift att se till att vi människor har det bra och kan klara oss utmärkt. Människan har alltid varit de viktigaste i samhället och världens system. Varför insisterar våra ledare och regeringar att göra allting så svårt som om de vill att döden ska komma tidigare?

När det gäller primära behov som mat, tekniken och förståelsen för dem, så är det större skäl att hjälpen ska, och till och med kräva, att den ska finnas hos människorna.

En annan sak: Det som robotskaparna ska tänka på när robotarna tar ifrån människa detta jobb, så ska de se till att robotarna har förmågorna som kassörerna har, med att meddela och föreslå att byta till en bättre vara om en av de inte ser bra ut. Det är fint att en kassör meddelar och har förståelse för kunderna.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink