Jobben som robotar kommer att ersätta: 3. Tryckerier och alla publicister

Redan nu så håller all internet på att äta upp de gamla sätten med tidningar och böcker som är gjorda av papper. Det är det som är framtiden, smidigt och enkelt.

Allt pratande om att vi ska spara papper och inte hugga ner mera träd för att öka skogsskövlingarna, får oss att fungera lite extra och är inte bara positivt. Det mesta av böckerna och historierna har blivit digitala så att människor kan smidigt få tag på böcker och läsa de när som helst och vart som helst. Men nackdelarna som de nya digitala sätten har som aldrig kommer att vara likadant som de gamla sätten: Det är om det blir strömavbrott så kommer man inte att läsa längre innan batterierna tar slut och måste laddas, den härliga känslan att få hålla en bok i sina händer och även kunna känna kraften som finns inne i boken; både innehållet och kunskapen, då behöver man inte bli så påverkad, som att få huvudvärk, ont i ögonen och bli utsatt för skärmlyset, samt förlorar funktioner av den goda sidan och framförallt så kommer det inte att kosta så mycket heller när man hör att el:en blir dyrare nu.

Den verkliga rätten: Alla måste ha rätt att få ut sina åsikter och uttrycka sina känslor och talanger i skrivandets väg. Det är inte meningen att människorna ska fråntas de möjligheterna och rättigheterna, inte heller pappersböckerna som vi ska högt uppskatta, de som finns kvar. Och om vi ska bevara känslan av bokens makt. SLÄNG ALDRIG EN BOK, GE BORT DEN.

Den stora anledningen varför vi ska ha hjärnchippen är att vi kan läsa all den kunskapen som vi har med böckerna i vår ägo. Då skulle all kunskap stannat kvar. Jag till exempel jag skulle vilja läsa allt om jag hade haft möjlighet.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink