Jobben som robotar kommer att ersätta: 2. Bönder

För att säga sanningen så har bönder alltid haft det tufft med sitt yrke och levebröd. De tvingas hela tiden att förlita sig på vädret och naturen. Det blir kan bli väldigt dåliga resultat, för att inte tala om våra naturförändringar som söndrar och härskar. Tyvärr så kommer det att bli värre och värre.

Redan nu så använder sig bönderna av konstgjort gödsel som har gjort att knappt hälften av den vanlig näringen i grönsakerna är kvar. Då hjälper det inte hur mycket man än äter av dem, det blir inte nog av näring i dem som vi har lärt oss och säger är så nyttiga. Det beror på att det är så många människor som vill ha böndernas produkter och det får inte den rätta tiden att växa. Med andra ord; Så många människor och så lite tid, för grönsakerna där det behöver komma i mängder och få snabbväxande effekter. Det är mycket som har förstörts för att det är så ont om tid och människor vill ha så mycket snabbt som ögat.

Men se från den ljusa sidan, om böndernas jobb blir ersatta med robotar då behöver de inte gå upp hur tidigt som helst på mornarna, och arbeta med att alltid ha en tanke på att de kommer att mista allt det som de har arbetat med. Vad jag tänker på så tycker jag att våra bönder inte har fått den respekt som de förtjänar, trots att de är väldigt viktiga och ser till att vi får mat på bordet och de håller våra landskap öppna. När världen förändras, då ska den ge bönderna en ny väg med de nya jobben. Speciellt om värdet inte ger det goda resultatet för säd, grönsaker, frukt och foder för djuren. Då ska inte barn eller vuxna tvingas att sluta skolan för att krossa sina drömmar för att hjälpa till på gårdarna.

Vi behöver bönderna, men i gengäld så ska de få vägen att komma till nya jobb om deras kommer bli ersatta. Människan betyder mer.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink