Jobben som robotar kommer att ersätta: 1. Chafförer

Det första jobbet som jag kommer att prata om idag ifrån:

15 Jobs That Will Disappear In The Next 20 Years Due To AI.

Men kom ihåg. Det enda är att vi måste se till att det bli positiv för att vi inte ska bli hotade av framtiden. Saken är den att det ska bli bättre och enklare, vi är människor men vi ska leva utan mera problem som blir skapade för att utveckling händer. Frågan är bara; Vad tycker ni själva om det?

Chaufförer: De kan inte ha haft det lätt med allt det som de har varit med om. All stress, tidsbegränsningar, möjligheter och förmågor som tas med tiden ifrån dem, det är som om de blir dragna mot miljontals håll. Och inte nog med det, allt ansvar som blir dumpade på dem att göra, det kan bara leda till psykisk ohälsa. För att inte nämna alla passagerare som kan vara en plåga eller kan kosta energi, tålamod och humör som påverkar livet och hur man ser världen på ett helt annat sätt efteråt. Chaufförer får så mycket skit på sig. Och allt levererande av viktiga leveranser, både för privat och business. Det som infrastruktur handlar om, får allting att vara farligt i trafiken och gör att allting går runt i länderna och världen.

Men tänk bara på alla olyckor som vi kunde undvika om det fanns självkörande fordon. Krockande som kan orsaka död eller permanenta skador som kan sluta i rullstol eller sängen, flertals människor som har tvingats köra i outhärdliga farliga väder och omgivningarna som har med årstiderna eller regeringen och naturen som orsakar vägarna till bilarnas skador, samtidigt när det finns så många galningar i trafiken eller när de har krossade hjärtan och vill göra något drastiskt eller till och med tar livet av sig själva. För att inte tala om all utsatthet de får utstå.

Transporter borde inte tas bort ifrån förarna helt och hållet, det kan alltid vara bra att människor är med på jobben som händer runt om i världen.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink