Framstegen som chippen kan hjälpa oss med. Trygghet 1.2

Det ska inte finnas några bråkmakare som kan göra någon nervös, samt inga känslor som får en att känna sig osäker, och göra att ingen kan ha och få den minsta chans att lura och skrämma en ont anande människa. Det hade heller inte funnits några instabila människor som går omkring och kan vara en fara för samhället.

Chippet skulle kanske till och med skapa frid i vårat inre, då hade man inte varit offer och lidit på grund av våra känslor; oro, ångest eller stress.

Chippet hade kunnat göra att man inte fastnade för farligt djupt i fantasiernas värld som leder till psykiska störningar. När man vet att det ska bli en stor dag nästa dag men kan inte sova, och gör att man får så många stress- och panikattacker att man behöver ta många toalettbesök innan det viktigt mötet, eller kanske redovisning eller uppträdanden. Det är känslorna som bidrar till att det är det vanligaste problemet att människor inte kan sova natten innan och mår hemskt och kan uppträda mycket dåligt när den stora dagen är här.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink