Framstegen som chippen kan hjälpa oss med. Trygghet 1.1

Trygghet; är en av förutsättningarna för att orka ta itu med saker, känna sig säker vart man än kommer, befinner sig och kommer att göra.

Det chippet skulle kunna göra för att vi ska känna oss trygga.

  • Vi känner alla till att många av oss vill inte ha förändringar för att de ligger utanför våra personliga områden och trygghetszoner.

  • Vi har redan erfarenhet av förändringar och utvecklingen som vårt system har gjort till oss, men det blev nästan aldrig på de goda sätten som vi hade hoppats på. Vi blev utelämnade, utan att direkt förstå de nya reglerna. Vad jag tänker på så finns det många människor som aldrig fick sin trygghet och harmoni med de nya reglerna, som till exempel att när jobb försvann och man skulle börja leva som arbetslös, samt att få nya sätt att se vår elproduktion, när vi i samhället behöver fylla i massa papper bara för att få fram det goda och ärliga hos oss.

  • Det jag ser som kan vara till mest hjälp med chippen skulle vara att man ska kunna lära sig att beskydda sig själv, med självförsvar.

    Vi skulle även kunna lära oss om alla regler som finns i andra länder, klubbar och även hur man ska göra och tänka på när man är utomlands, så att man slipper att hamna i problem. 

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink