Anledningar varför människan inte når sin fulla potential. Del 6 Utveckling

Utveckling,

Alla utvecklas i sin takt; andra är sent utvecklade och vissa utvecklas snabbare än vanligt. Det kan vara för tid, problem och en liten del av sjukdomar också, eller så kan det bara vara för att andra ha svårigheter och kan inte bli det som de önskar att bli, det kan vara en själv.

För andra kan det ta några timmar att ta till sig kunskaper, medan andra kan det ta dagar att lära sig samma kunskaper. Alla är olika, så är det i vår värld. Tänk då; med chippets hjälp så kommer vi kunna göra allting möjligt. Tänka, läsa, skriva, ta till oss mer och bli bättre än vad vi någonsin hade kunnat drömma om. På så sätt så behöver man inte utnyttja eller mobba andra att göra deras läxor eller arbete när man kan göra allting själv. Då kan man samtidigt hålla på med roliga saker, festa, köra med fordon, resa, umgås med kompisar och mycket mer.

Då spelar det ingen roll om man är rik eller fattig, alla kan plugga och få en utmärkt framtid, utan att fuska sig upp eller köpa sin plats med pengar. På så sätt skulle alla människor kunna gå till universitetet, vilket som skulle ge ett ännu starkare samhälle.

Många säger att man ska vara sig själv men tänk om det är man själv som har problem och att man inte kan göra annat än att göra klantiga saker. Så hur bra är det då med det naturliga om en själv om man bara har problem, vilket skadar sig själv? I så fall, så kan tekniken göra personernas problem till ett minne blott och göra att man kan komma långt i livet och långt ut i världen.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink