Anledningar varför människan inte når sin fulla potential. Del 5 Hjälpbrist

Hjälpbrist,

du kan hör själv att dag efter dag så säger de på nyheterna att människor och alla arbetsplatser får mindre och mindre hjälp att kunna klara sig. Bara för att spara pengar, men det innebär bara sämre resultat i systemet.

Det är ett av det största problemen som vi har och som är orsaken till skadan i många människors liv, och varför är det så? Jo, det saknas pengar. Det är därför man inte kan hjälpa de människor som skulle behöva hjälp, och på grund av det så kan dem inte förbättra för sig själva och omvärlden. Det blir som ett moment 22.

Men om den rätta hjälpen fanns där, då hade allting redan varit löst. Tycker du inte det? Inga problem hade funnits eller varit kvar än idag. Det skulle snarare varit hjärnchippen som behövdes, innan systemet började hålla på med sina lagar, regler och förväntas att vi skulle följa när de egentligen bara har skadat oss.

På grund av makthavarnas brister för att kunna hjälpa människor har det bara blivit ännu värre, att pressa människor som har det så svårt nu gör endast motsatsen; gör människorna sjuka, och får deras jag att brytas ner.

Vi blir inte behandlade som människor eller ens blir sedda att vara människor. På grund av det här nuvarande systemet som vi har är det omöjligt att kunna förstå våra ledares usla vägar av att styra vårt samhälle, speciellt när det gäller funktionsvariationer. Inte konstigt varför så många människors liv blir förstörda, blir till förlorade själar eller kriminella. Eller till och med begår självmord.

Vi människor ska komma först; det är det som måste ändras på. Det kan nog ändras med hjälp av chippen och att vi ser till att hjälpa varandra.

Alla måste lära sig förstå funktionsvarierade personer.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink