Anledningar varför människan inte når sin fulla potential. Del 4 Tid

Tid,

Tid, det finns många som behöver mycket mera tid än vad de får under sin skolgång, som allt annat så formas vi alla olika, behöver extra tid för att få klart uppgifter eller ta den tid till att hitta sin egen väg i livet. Det har varit den typiska anledningen: att få vara i den trånga boxen som vi människor har tvingats att vara inne och under skoltiden. Men de som bestämmer har glömt bort det största och viktigaste av alltsammans; nämligen människorna. Det är de som ska bära kunskaperna vidare och få allting i nästa generation att rulla. Men ingen av oss kan hjälpa att vi är olika och vi mognar i vår egen takt med tiden.

Pengarna är inget jämfört med all utvecklingar som vi har kommit fram till och genomfört. Människor är olika och det har vi redan konstaterat, men när människor inte får tillåtelse att vara sig själva och få tillbringa sina år bortslösade på ingenting, det har redan visat att en del människor har blivit lämnade och hamnat i djup depression.

Så som pessimister, bakåtsträvare, och på alla andra sätt; de som inte kan ta till sig och uppleva det positiva och se den moderna utvecklingen som sker i världen. Det vore bara rättvist och uppenbart att regeringen bör ge alla hjärnchippen så att dessa människors tid av livet inte spolas ner förgäves och är själva de skyldiga för att skapa mera av dödvikten i samhället.

Marisa Jarquin

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink