Alla de jobben som kommer att ersättas med robotar (presentation) 1.2

Jag vet att vi känner oss oroliga och ska också vara det med att robotarna kan ta våra jobb. Även Elon Musk fruktar och varnar regeringar om det. Och det enda jag kan säga är att om vi ändrar våra sätt som vi ständigt lever i och som har varit ohälsosamt för oss, är den enda onda orsaken till varför vi har blivit drabbade till allt och alla.

Som jag har berättat innan så kan inte allting vara sig likt om någonting nytt kommer in i världen. Det lilla som förändras i det samhället som vi lever i kan fullkomligt rubba den balansen som finns kvar och kan även göra allting mycket värre än innan.

Regeringar bör och behöver utveckla allting om deras mål är att vilja se alla förenade. De problem som har bosatt sig i vår natur, vår vardag och är som hjärnmaskarna i våra tankar och liv, får aldrig bli äkta. Våra regeringar, makthavare och stormakter påpekar att vi alla ska göra eller inte göra, vissa uppoffringar och för att allt ska bli bra måste alla i vårt samhället hjälpas åt och snåla på livsmedel och livsviktiga nödvändigheter.

Men hur kan de säga det till oss, och utsätta oss för ännu sämre lägen, när vi redan har det svårt nog. Det fortsätter att bli ännu sämre då de inte hjälper oss i våra problemfyllda liv, när alla rika och mäktiga själva inte följer sina egna råd. De förväntar sig att vi ska må bra, bli lyckliga på det lilla de erbjuder och acceptera deras styrande som är orsakerna till alltihop.

Det finns något mera positivt med att människorna håller koll på robotarna:


https://chng.it/4PgSH5dPcG

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink