Alla de jobben som kommer att ersättas med robotar (presentation) 1.1

Den här informationen har jag fått ifrån Youtube videon: 

15 Jobs That Will Disappear In The Next 20 Years Due To AI.

Hela den här videon är frambringad av ALUX.com, hemsidan för framtida biljonärer att få inspiration ifrån.

Men först och främst så vill jag bara säga att jag stödjer verkligen inte det där med att biljonärer ska bli ännu rikare, när och medan resten av mänskligheten inte har blivit fixad och botad ifrån alla problem, och kommer att få det ännu värre om inte förändringar och nya tankar kommer fram.

Biljonärer har både tid och plats för annat, men det ger inte de andra människorna i de andra klasserna möjligheter och hjälper inte till att fixa världens problem. Så det är ett kraftfullt val nu, antingen så låter vi allting vara som det är och väntar på att det värsta kommer eller så tittar vi åt ett annat håll för att göra det som är bäst utanför vårt vanliga tänkande.

Jag tänker skapa en helhets lösning med allt detta. Om vi annars bara sitter kvar och gör ingenting mot det som kommer att hända så är det som vi redan har gett upp. Och vad har allt det här pratet om "jämlikhet", "alla människor är värdefulla" och "fred för allt och alla", vara för någonting då? Var det bara lögn eller förgäves för att skapa stöd till maktgalna, rika människor då?

Den enda skillnaden med den här videon som ALUX visar här är att jag försöker göra det positivt med utvecklingen och att vi ska se fram emot att robotar ska komma för att göra det enklare men då behöver vi hålla med om att ändra våra gamla rutiner och sätt för att det ska fungera. Med andra ord, så måste vi ändra på hela alltet, inte bara på en liten bit av allt.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink