Utbildning är viktig, men inte skolan

Det är sant att utbildning är en av de mest viktigaste ämnena som vi har och finns, men skolan är jag inte så säker på. För att det har alltid varit en plats för både unga och vuxna att möta varandra; vare sig de vill eller inte, det blir snarare som en gladiator arena för andra att tvingas att handskas med under dagarna. Det är ni säkert väldigt medvetna om, både för egen erfarenhet och hört från andra håll.

Men det värsta är att vår regering och ledare gör eller har inte gjort allt vad de hade kunnat göra för att lösa problemen i skolan. Så istället så kommer det nya personer och kommer ut som om något inom de har dött. Precis som djuren till slakterier och frukter till juice fabriker. Varför ska det vara så viktigt att förstöra för alla andra människor så att de inte kan förbättra och få världen att utvecklas snabbare?

Det ska inte betyda allra mest på hur mycket pengar det kostar för att få den bästa tiden som vi alla människor kan ha.

Utbildning är viktig, men skolan är hela problem. Varför skulle man inte ha några problem att plugga hemma eller vara hemma eller där det finns vuxna som kan hålla koll? Skolan kan vara det som har alla problem, samlade på ett och samma ställe. Speciellt för de med sjukdomar och som måste handskas med problem som de aldrig kan bota. På funktionsvarierade, hur de ser ut och vad för problem som skulle vara bränsle för en mobbingeld.

https://chng.it/VfVn9Hqh7p

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva