Robotar i vården som kan göra det lättare än det vi har nu

Fortsättning på Robotar i vården:

Sedan så finns det ett annat bra alternativ varför vi ska ha robotar i vården. Det handlar om läkare där jag tänker på att man ska kunna få ha samma läkare vid varje besök.

Jag menar om man har samma läkare så är det bara suveränt för att då vet man vem man ska prata med, vända sig till och som också känner varje patient. Men det blir också problem med att vara bunden och beroende av dem, då kan det vara svårt om läkarna flyttar, blir lediga eller går i pension.

Men tänk om man hade en robot som alltid fanns hemma hos en, då är man aldrig ensam och den kan bli som en "familjemedlem". Då kan de ha allting lagrat inne i sig själva, de kan undersöka och med tanke på att det är data så kan de registrera olika situationer och även läsa av hur personen som den bor hos mår. Robotar kan ta reda på information mycket snabbare om oss än en vanlig människor kan så det skulle kunna vara till hjälp.

Gå med så att det blir enklare i vardagen, det finns redan robotar idag men jag vill tänka större med ännu mer hjälp av dem.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink