Måste myndigheterna bestämma? Lyssna på människorna som lever i det

Jag har märkt och är säkert inte ensam om att något behöver göras i det här samhället som vi lever i. Det är ingen främmande känsla att tycka att regeringen behöver hjälpa till med och göra så att människor som behöver hjälp eller har det svårt, och då speciellt de med funktionsvariationer som är bortglömda redan från första början, ska få det bra.

Det är en sak att vilja hjälpa oss människor, men en annan att "tro" att man har hjälpt men gör på helt fel sätt. En del människor kanske hade det väldigt bra innan, men så kom besluten som regeringen bestämde att det skulle göras och ändra, men det gjorde allting bara olyckligt för människorna.

Det finns inga andra än människorna själva som kan avgöra hur vi alla ska trivs och känna om saker och ting. Men om den harmonin blir bruten bara för att våra ledare "tror" att "de hjälper oss" kan det snarare bli tvärtom. Det gäller även ledare i kommunerna.

Det är som om människor som vill ha mat och vatten, men så får de hudkräm och parfym. Hur bra är det? Självklart vill vi förändra till det bättre.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink