Framstegen som chippen kan hjälpa oss med (Presentation)

Här kommer det några exempel som jag skulle vilja berätta för er alla därute. Och att det kan hjälpa oss människor att komma ur vår vardag och naturliga sätt att leva, vilket som vi är allt för vana vi att leva som och med.

Jag vet att många av oss människor är fast i det gamla, på hur vi alla människor gör och samhället ska fungera och tycker att man inte ska kunna allting. Men med chippets hjälp så hade vi kommit mycket längre än vad våra naturliga jag skulle tillåta. Har du någonsin haft en dröm? Velat göra något eller mycket mer än vad du någonsin kan göra? Säger du till dig själv att göra det men det är för svårt för dig? Vill du göra mera av ditt liv istället för att känna att du sitter fast på samma ställe? 

Känner du igen dig på någon av de här? Det finns i alla fall så många människor som har dessa problem. Hade det inte varit rättvist om alla kunde få och ha förmågor att ingenting kunde stoppa dem?

Vi måste töja på gränserna. Om vi annars inte gör det så kommer bara samma onda cirkel att fortsätta och är orsaken till att människor blir offer.

Kommentarer

Populära inlägg

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 3. Jane Goodall

Neuralink till för alla?

Det positiva om vad en av kända kvinnor har gjort - 8. Mary Anning

Världen behöver många fler Doc Martin

10 strålande förutsägelser om AI

Början. Det här är jag

Lista på skräckfilmer som visar mobboffer tar saker i egna händer

Utbildningen måste överleva

Albert Einsteins kloka ord och filmerna med dem

Stöd Neuralink